Nocore

Gefeliciteerd met het starten van uw onderneming!
Als starter stelt u zichzelf vragen zoals: “wil ik mij aansluiten bij een branche­ organisatie zoals ABU of NBBU?”. Zo ja, dan moet u gecertificeerd zijn en goede software ondersteunt u daarin. “Als mijn onderneming zeer hard groeit, groeit mijn leverancier dan net zo hard met mij mee?”. Schaalbaarheid in prijs en functionaliteit is een van de USP’s van Nocore. “Moet ik outsourcen of insourcen?”. Op ieder tijdstip van uw ondernemingslevensloop kan deze vraag verschillend beantwoord worden. Nocore biedt u daarin veel vrijheids­ keuze. Denk aan wel/niet uw hardware uit besteden of tijdelijk/permanent uw verloning door Nocore te laten verwerken.

Wat kost Nocore Flex software?
Een beginnende organisatie investeert gemiddeld € 495,­ per maand.

Kan ik snel een overzicht krijgen van de mogelijkheden?
Ja, door bijvoorbeeld een demonstratie te geven kunnen wij snel een goede indruk geven. Dit kan zelfs na kantooruren. Op www.nocore.nl treft u een schematisch workflow aan van alle softwaremodules.

Blik op de toekomst
De toekomst van Nocore ligt in de handen van onze huidige klanten. Zij bepalen aan welke wensen het softwarepakket moet voldoen. Eén van die grotere wensen was bv de online urenregistratie. Deze is inmiddels uitgebreid met allerlei branchespecifieke rekenregelopties (bv TLN, Zorg, ORT). Sinds vorig jaar zijn de Portal met App’s gelanceerd, waar de werknemer of opdrachtgever inlogt op zijn eigen portal omgeving om de loonstroken, jaaropgaven, facturen, contracten, berichten, planning en urenbriefjes in te zien.De laatste trend die Nocore constateert is dat ondernemers zich graag ‘in the cloud’ begeven, dit wil zeggen dat software, hardware en systeembeheer grotendeels wordt uitbesteed. Het grootste voordeel is dat de ondernemer de kosten kan terugrekenen naar verbruik en zich weer kan focussen op hoofdzaken in plaats van randzaken zoals ICT.

Neem contact met mij op!
Laat uw naam, nummer of e­mailadres achter via verkoop@nocore.nl of bel met 0413­242050.

Contact

  • Runmolen 30, 5404 KT, Uden
  • 0413 - 242 050
  • www.nocore.nl
  • info@nocore.nl
Ga terug naar zoekresultaten

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.