HOME

‘Ondernemen in Flex’ is al sinds 2009 het standaardwerk voor ondernemers en beslissers in de flexbranche. Het boek is een uitgave van All About Flex in samenwerking met de ABU, de NBBU, de SNCU en Köster Advocaten. Patrick Hustinx, partner bij All About Flex (voorheen Professionals in Flex), is de auteur. Het boek bevat tevens bijdragen van associates van All About Flex. Het boek is vanaf de eerste uitgave een succes en inmiddels toe aan de zevende druk. Het handboek is daardoor actueel én toegesneden op de praktijk in de flexbranche. U kunt het boek hier bestellen.

Een populair onderdeel van het handboek is de flexdirectory. Dit is een directory van alle mogelijke leveranciers voor een uitzendonderneming. Denk hierbij aan softwarebureaus, verzekeringen, gespecialiseerde adviesbureaus et cetera. De directory is vanaf dit jaar online te raadplegen op deze website.

Het boek kunt u hier bestellen. De verkoopprijs bedraagt 49,95 euro exclusief btw.

Let op: op 26 november 2019, 1400 uur te Weesp is er weer een seminar Starten in Flex, waarbij u in één dagdeel een volledig overzicht krijgt en u al uw vragen kunt stellen aan de schrijver en andere experts. Via deze website kunt u zich aanmelden.

Naast ‘Ondernemen in Flex’, hebben wij in juni 2018 het boek ‘Verzuim en Beter’ gepubliceerd. Het handboek voor verzuimmanagement in de flexbranche. Lees meer over het boek ‘Verzuim en Beter’.

  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo