All About Flex Dienstverlening

ONE-STOP-SHOP VOOR DE BACKOFFICE VAN INTERMEDIAIRS OP DE ARBEIDSMARKT

Eén loket voor diverse diensten
All About Flex is de one-stop-shop voor intermediairs op de arbeidsmarkt en dé kennis-partner voor uitzendbureaus, met één loket voor full service dienstenpakket voor hun backoffice, van advies tot volledige uitbesteding.

Uitbesteden backoffice
Door een partnership met All About Flex aan te gaan houdt u meer tijd over voor uw kernactiviteiten. U kunt zich volledig richten op het acquireren van vacatures, het werven van kandidaten en daadwerkelijk plaatsen. Indien gewenst bieden wij u tools, een platform en andere recruitment oplossingen om u daarin te ondersteunen. U besteedt de complete backoffice van uw uitzendbureau uit aan All About Flex. Wij verzorgen de backoffice van uw uitzendbureau, nemen u zo veel werk uit handen en ontzorgen u daarmee echt.

Laagdrempelig een uitzendbureau starten
Werven en selecteren is steeds meer een specialisme. Intermediairs moeten daar op focussen. All About Flex zorgt voor de rest. All About Flex biedt een springplank voor ambitieuze ondernemers die een uitzend- of detacheringsbureau willen starten, en met een minimale investering een maximale dienstverlening wil bieden aan haar opdrachtgevers.

Helpen in elke fase van uw onderneming
Na hun opstart wil All About Flex ondernemers helpen bij die vraagstukken die passen bij de fase waarin hun organisatie zich bevindt. Dit kan gaan om advies vraagstukken, een Backoffice scan of ondersteuning bij het (deels) zelf opzetten van de backoffice.

Jaren kennis en ervaring
Onze organisatie bundelt tientallen jaren kennis en ervaring van de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming. Met meer dan 25 jaar ervaring met uitzenden en backoffice dienstverlening en ontstaan vanuit een uitzendorganisatie kunt u terugvallen op een deskundige, betrouwbare partner.

+31 (0)88 020 4400 | Korte Muiderweg 2-A, 1382 LR Weesp | info@AllAboutFlex.nl | www.AllAboutFlex.nl

Contact

  • Korte Muiderweg 2-A, 1382 LR, Weesp
  • 088 - 020 44 00
  • sales@allaboutflex.nl
  • www.allaboutflex.nl
Ga terug naar zoekresultaten

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.