Keesing Technologies

 

Als werkgever moet u de identiteit van uw flex-werknemers te controleren. Tevens is het wettelijk verplicht om de echtheid en geldigheid van een identiteitsbewijs te controleren. Om te verifiëren of het identiteitsbewijs dat voor u ligt echt is of dat u te maken heeft met een vervalsing, heeft u hulpmiddelen nodig.

Keesing AuthentiScan
Het verifiëren van een ID document is een belangrijk onderdeel in uw pre-employment screening process. AuthentiScan is een oplossing van Keesing Technologies die wereldwijd wordt ingezet om ID documenten te verifiëren. Duizenden publieke en private organisaties maken dagelijks gebruik van deze geautomatiseerde oplossing voor de controle van paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen en visa.

ISO 27001-gecertificeerd
Door het behalen van het ISO 27001 certificaat toont Keesing Technologies een langdurige inzet als het gaat om veiligheid, operationele uitmuntendheid en het vermogen om klantinformatie op een zeer veilige manier te verwerken.
ISO 27001 is de toonaangevende internationale veiligheidsnorm. Deze standaard definieert de vereisten voor het opzetten, implementeren, beheren en onderhouden van een documented information security management system (ISMS).

Keesing Technologies
Keesing Technologies werd opgericht in 1923 en is marktleider in digitale oplossingen
voor de controle van ID documenten. Onze oplossingen zijn doelgericht. Het is onze
missie organisaties over de hele wereld te helpen bij het opsporen van vervalsingen en
het voorkomen van fraude met ID documenten. Hiertoe hebben wij een gevarieerde reeks van hulpmiddelen en digitale oplossingen ontwikkeld. Oplossingen die u (zowel experts als gebruikers met weinig tot geen specialistische kennis) helpen de echtheid van vrijwel alle in omloop zijnde ID documenten te controleren. Oplossingen die u zekerheid bieden.

Contact

  • Hogehilweg 17, 1101 CB, Amsterdam
  • 020 - 715 78 00
  • info@keesingtechnologies.com
  • www.keesingtechnologies.com
Ga terug naar zoekresultaten