Nocore

Gefeliciteerd met het starten van uw onderneming!
Als starter stelt u zichzelf vragen zoals: “Wil ik mijn onderneming aansluiten bij een brancheorganisatie zoals ABU of NBBU?”. Zo ja, dan dient u gecertificeerd zijn en goede software ondersteunt u daarin. “Als mijn onderneming zeer hard groeit, groeit mijn leverancier dan net zo hard met mij mee?”. Schaalbaarheid in prijs en functionaliteit is een van de USP’s van Nocore. “Moet ik outsourcen of insourcen?”. Op ieder tijdstip van uw ondernemingslevensloop kan deze vraag verschillend beantwoord worden. Nocore biedt u daarin veel vrijheidskeuze. Denk aan wel/niet uw hardware uit besteden of tijdelijk/permanent uw verloning door Nocore te laten verwerken.Wat kost Nocore Flex software?
Een beginnende organisatie investeert gemiddeld € 595,- per periode (4 weken) voor het basispakket. Het basispakket is een volledige software oplossing voor uw digitale bedrijfsproces, van werving & selectie tot en met de loonverwerking en uw financiële gegevens.Kan ik snel een overzicht krijgen van de mogelijkheden?
Ja, door bijvoorbeeld een demonstratie te geven kan Nocore snel een goede indruk geven. Op www.nocore.nl treft u een schematische workflow aan van alle softwaremodules.

Toekomst Nocore
De toekomst van Nocore ligt in de handen van onze huidige klanten. Zij bepalen aan welke wensen het softwarepakket moet voldoen. Eén van die grotere wensen was bijvoorbeeld een online urenregistratie. Deze is inmiddels uitgebreid met allerlei branche specifieke rekenregelopties, zoals: TLN, Zorg en ORT. Met Nocore Online beschikt de werknemer en opdrachtgever over een eigen portal om de loonstroken, jaaropgaven, facturen, contracten, berichten, planning en urenbriefjes in te zien.

De laatste trend die Nocore constateert is dat ondernemers zich graag ‘in de cloud’ begeven. Dit wil zeggen dat software, hardware en systeembeheer van de ondernemer grotendeels wordt uitbesteed. Het grootste voordeel is dat de ondernemer de kosten kan terugrekenen naar verbruik en zich weer kan focussen op hoofdzaken in plaats van randzaken zoals ICT.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie?
Laat uw contactgegevens achter via info@nocore.nl of neem telefonisch contact op via: 0413 – 242050, we staan u graag te woord!

Contact

  • Runmolen 30, 5404 KT, Uden
  • 0413 - 242 050
  • www.nocore.nl
  • info@nocore.nl
Ga terug naar zoekresultaten

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.