PIT

 

PIT een no nonsens, betrokken, gedreven trainingsbureau met ruim 25 jaar ervaring in de flexmarkt en dé specialist op het gebied van training en coaching.

Wij zijn anders!
PIT maakt samen met u een concreet trainings- en/of coachplan om talenten in uw organisatie te inspireren, (verder)te ontwikkelen en te laten exploreren. Dit alles vanuit kansen, mogelijkheden creëren, positieve mindset en de overtuiging dat iedereen kan schitteren!

Kracht van PIT?
PIT maakt de vertaalslag van inhoud, wet- en regelgeving, naar de hectiek, dynamiek van de flex-praktijk. Wij geven deelnemers handvatten, laten ze ervaren hoe je (anders) resultaten kunt behalen en geven ze vertrouwen om het te doen! Na een training van PIT ga je morgen effectief anders aan de slag!
Onze trainingen zijn concreet en doelgericht door inzet van actuele cases, herkenbare situaties en trainers, coaches die ervaring hebben in ‘de wondere wereld’ van de intermediaire markt.

Een greep uit onze trainingen:
* Profile matching – training face reading. Het op de juiste manier inzetten van de analytics van face reading en daardoor bewuste keuzes maken als recruiter.
* Van leverancier naar business partner – training sales vaardigheden. Hoe kom ik aan tafel bij de klant als partner?
* Social media inzetten als wervingskanaal, zo 2016! Of niet? – Welke social media moet ik inzetten om effectief resultaat te behalen? en; Hoe bereik ik de juiste doelgroep? Workshop gebaseerd op neuro marketing.
* Perfect Candidate Journey – Hoe zorg je ervoor dat jouw kandidaat ambassadeur wordt van jouw organisatie? Een juiste match. Maar wat beïnvloedt nog meer de NPS van een kandidaat?
* PIT On boarding in Flex! – Dé training voor starters in de intermediaire branche! Naast actuele wet- en regelgeving workshops, wordt je rugzak gevuld met de onmisbare vaardigheden voor een succesvolle carrière!

Nieuwsgierig wat PIT voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

  • Postbus 2256, 2400 CG, Alphen aan den Rijn
  • 06 113 118 34
  • info@PIT.care
  • www.professionalsintrainen.nl
Ga terug naar zoekresultaten

Reacties

Reacties zijn hier niet toegestaan