Qare Flex

 

Qare Flex
Qare Flex is een onafhankelijke uitvoerder van verzuimbegeleiding tijdens loondoorbetaling én Ziektewet voor de flexbranche. Wij staan voor een eerlijke, zakelijke en menselijke aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Een aanpak waarbij kostenbewustzijn hand in hand gaat met de menselijke maat.

Aandacht
Veranderende wet- en regelgeving accentueert het belang van persoonlijke aandacht voor zowel uw uitzendorganisatie als uw flexwerkers. Een vaste casemanager die frequent telefonisch contact opneemt met uw flexwerkers, met aandacht voor hun gezondheid, ziekte en herstel. Korte communicatielijnen en regelmatige terugkoppeling naar u om aangesloten te blijven bij de status en voortgang van uw flexwerkers. U heeft zeggenschap over te zetten stappen en blijft op de hoogte van de kosten en besparingen.

Uitvoering
Goede dienstverlening start met een juiste implementatie van processen. Aansluiting op elkaars processen leidt tot een vloeiend verloop van ziekmelding tot hersteldmelding.

Wat doet u?
U meldt de verzuimende flexwerker bij ons.

Wat doen wij?
Qare Flex ontzorgt u zodat u zich kan richten op uw corebusiness. De voor u aangewezen casemanager registreert iedere melding, brengt deze in kaart en bepaalt de vervolgstappen die bijdragen aan de meest efficiënte en effectieve weg naar herstel. Qare Flex voert de regie, zet waar nodig de bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, interventies en re-integratie in. RAET draagt zorg voor de volledige uitkeringsadministratie, inclusief tijdige verloning van de Ziektewetuitkering. Samenwerking Qare Flex werkt graag samen met uw intercedenten om een passende betrekking te vinden voor uw verzuimende flexwerkers. Uw intercedenten zijn op de hoogte van de kunde en wensen van uw flexwerkers en hebben expertise van en een netwerk in de lokale arbeidsmarkt.

Financiering
Afhankelijk van uw vraag hanteren wij een vaste prijs per ziekmelding of op basis van verrichtingen. Interventies en re-integratie zijn op offertebasis.

Qare Flex biedt uw organisatie & flexwerkers:
• Aandacht
• Persoonlijke aanpak
• Verzuimbegeleiding tijdens dienstverband (Wulbz)
• Verzuimbegeleiding na einde dienstverband (Ziektewet)
• Uitkeringsadministratie via RAET

Contact

  • Utopialaan 38, 5232 CE, ‘s-Hertogenbosch
  • 088 - 102 16 00
  • info@qareflex.nl
  • www.qareflex.nl
Ga terug naar zoekresultaten

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.