Subsidie Partner

Uitzendorganisaties en andere flexorganisaties kunnen veel meer gebruik maken van allerlei mogelijke subsidies en premiekortingen voor diverse groepen medewerkers. Subsidie Partner is voor de flexbranche dé gespecialiseerde organisatie die zich volledig focust op het realiseren van subsidies en premiekortingen. Daarnaast zorgen we voor de verankering hiervan in de bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Juist deze combinatie maakt Subsidie Partner uniek in de markt.

Bespaar op uw loonkosten

De mogelijkheden van diverse subsidies en premiekortingen blijken vaak wel deels bekend te zijn in de flexbranche. Ze blijven echter sterk onderbenut omdat een goede waterdichte implementatie achterwege blijft, en omdat de administratieve verwerking complex blijkt. Onze organisatie is gespecialiseerd in de flexbranche. Subsidie Partner maakt gebruik van deze specialistische kennis en kunde om voor uw organisatie méér resultaat te behalen en nieuwe bronnen aan te boren. Subsidie Partner onderzoekt en benut zeer diverse regelingen op zowel landelijk als regionaal niveau.

Unieke softwareoplossing en duurzame inbedding

Subsidie Partner is volledig gespecialiseerd in de flexbranche en biedt, naast de reparatie van achterstallige subsidies, ook een borging in uw organisatie met onze eigen (optionele) softwareoplossing. Deze softwareoplossing kan naadloos worden aangesloten op de systemen en bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Subsidie Partner zorgt ervoor dat de laatste regelingen en wetgeving voortdurend worden bijgewerkt in deze softwareoplossing.

Contact

  • Schipholweg 1, 2034 LS, Haarlem
  • 023 - 870 01 13
  • info@subsidiepartner.nl
  • www.subsidiepartner.nl
Ga terug naar zoekresultaten

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.