BESTELLEN Ondernemen in Flex

Het handboek Ondernemen in Flex bestaat uit acht modules waarin onderwerpen als de markt van flexibele arbeid, relevante regelgeving, sociale zaken, cao’s, kostprijs, personeel en organisatie, marketing en ICT aan bod komen. Het boek biedt een handvat voor ondernemers in de flexbranche om complexe regels en wetten in de branche te doorgronden en om op een correcte en verstandige wijze zaken te doen.

U kunt het handboek nu bestellen. De verkoopprijs bedraagt €49,95 exclusief btw (plus € 5,- verzend- en administratiekosten). Daarnaast is het handboek beschikbaar als onderdeel van het Starterspakket van de ABU. Meer informatie over het starterspakket vindt u hier.

Naast Ondernemen in Flex bieden wij nog een ander boek ‘Verzuim en Beter’. Het betreft een praktische handleiding voor verzuimmanagement in de flexbranche. “Verzuim en Beter’ is te bestellen voor slechts € 39,95 exclusief btw en verzendkosten. Wilt u naast het boek ‘Ondernemen in Flex’ ook het boek ‘Verzuim en Beter’ bestellen, dan profiteert u van een aantrekkelijke korting en betaalt u slechts € 80,-  exclusief btw en verzendkosten voor beide boeken.

U kunt het ‘Ondernemen in Flex’ bestellen door uw gegevens hiernaast in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail van uw bestelling.

Velden met een * zijn verplicht.